23. september 2010

Photoshop

I dag har vi lært litt om redigering av bilder i Photoshop. Vi lærte å gjøre bilder om til svart/hvitt, men siden bildene da ofte blir veldig grå og kjedelige, lærte vi også å justere kontrastene i bildene våre. Da ble bildene straks mye kulere.
Etter det skulle vi lære noe som jeg synes er enda kulere, nemlig å viske vekk den grå fargen slik at den orginale fargen kommer igjennom på en del av bildet.

Her kan du se noen bilder jeg har redigert som vil illustrerer nettop dette.


På dette bildet har jeg jobbet mye med kontrasten for å få et veldig tydelig skille mellom svart og hvitt. Jeg synes også at fargen på blomsten kommer veldig godt fram.


På bildet over har jeg hevet kontrastene mellom lyse og mørke farger for å få hvitløken mer fram. Blomsten skaper en ganske fin kontrast mellom det som er svart/hvitt og det som er lilla.


Dette bildet liker jeg spesielt godt. Jeg synes det ble veldig fint med de små vanndråpene som har farge. Jeg synes det ble veldig kult at du kan se at de er gjennomsiktige. Her har jeg også jobbet en del med kontrasten for å få ting tydeligere fram.

2 kommentarer:

  1. Eg blei utrolig inspirert av det nederste bildet ditt, med di farga vanndråpene ! finaste bilde eg har sitt på lenge ! har redigert 3-4 bilder på den måten itte eg såg dette :P du e knallflinke :)

    SvarSlett
  2. Takk :) så fint at du finne inspirasjon i mine bilda

    SvarSlett