13. januar 2011

The End :(

Nå er tiden med foto som fag på skolen over for min del. Det har vært et kjempekjekt halvt år, hvor jeg har lært kjempemye om både photoshop og om å ta bilder generelt. Jeg må desverre slutte å legge ut bilder på denne bloggen siden det er en fagblogg, men etterhvert vil jeg legge ut en link til en ny blogg som jeg skal lage, siden jeg vil fortsette å ta og redigere bilder. (link til ny blogg: http://verdengjennomkameralinsa-maren.blogspot.com)

Selve faget foto har vært kjempekjekt og lærerikt. Jeg har lært mange nye ting om hvordan man skal ta bra bilder og hvordan man skal redigere bildene i photoshop. Jeg har blitt mer bevisst på hvordan oppsettet i bilder bør være for at de skal være intressante å se på. Og hvor viktig lyset er for å få fine bilder.

Når det gjelder grafisk design visste jeg ingenting fra før. Det var veldig morsomt å jobbe i InDesign med å lage etiketter.

Vi har også fått være med på noen veldig interessante ekskursjoner, hvor vi har opplevd mye kjekt sammen som fotogruppe.

Å ha bloggen til å legge ut bilder på var en kjempeidé. Det er virkelig greit å ha, slik at da har man lett tilgang til inspirajon fra medelever og internett.

Det er trist at tiden med faget foto nå er over, jeg skulle gjerne hatt det enda et halvt år.


        Så da er vel det eneste jeg kan si:
                                                                            Good Bye!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar